The Place to be, voor tech- en andere neuten ( Technologie-Hobbie, Mens & Maatschappij )
Welkom gast! Registreren
schoonheid van het universum  
tatooke Offline
Full member


Berichten: 3.114
Lid sinds: Jun 2005

 Bericht: #51
Re:schoonheid van het universum
[glow=red,2,300]Piet Tummers over Bio-Resonantie: Aarde-Mens-Universum[/glow]
[Afbeelding: http://www.argusoog.org/wp-content/uploa...versum.jpg]
therapeuten.

Piet Tummers heeft baanbrekend onderzoek gedaan. Met enkele andere ?nulpunters? waren wij proefpersoon bij het onderzoek en zijn door Piet steeds op de hoogte gehouden van zijn ervaringen. Ervaringen die belangrijk zijn om te worden gedeeld gezien de mogelijkheden.

Na de lezing waren er kritische vragen over het gebruik van radionica apparatuur waaronder ook de Quantec valt. De toehoorders hadden vooral moeite met de gebruikte hardware. Graag wil ik daar wat over vertellen/aanvullen:

Inleiding:
Wij komen er nu achter dat het Universum, de Kosmos of vacuum niet leeg is, maar vol is met energie die we ook als informatie kunnen betitelen. Bij radionca aparatuur zoals de gebruikte Quantec, gebruikt met een software pakket op de computer, waar in databanken alle mogelijke mogelijkheden kunnen worden opgeslagen.
Deze databanken kunnen daardoor gigantisch groot worden, want ieder ?ding? heeft zijn eigen unieke trilling, frequentie of informatie.
Het is moeilijk de juiste omschrijving te vinden voor deze nieuwe ontdekkingen.
De hardware bestaat uit een opnemer (witte ruisdiode) die de trillingen in de Kosmos aftast. Neem een mens, niet ieder mens is gelijk aan een ander. Ieder mens is een uniek exemplaar opgebouwd (gematerialiseert) uit trillingen die door verlaging van de frequenties naar materie zijn getransformeerd.
Ieder mens heeft dus zo zijn eigen ?blauwdruk?.

Radionica apparaten kunnen nu doormiddel van een ?toevalsgenerator? en/of ?witte ruis diode? door bemonsteren van ?het Veld? daar informatie uit op halen. Met radionica technieken kunnen we ook informatie in ?hetVeld? brengen. Informatie die in staat is mensen te ?healen? of een auto zuiniger te laten rijden. Veel thapeuten maken al gebruik van een van de vele Radionica apparaten. Velen hebben helaas nog moeite met deze nieuwe techniek en geloven niets van deze metingen. De tijd zal leren dat ook zij gaan inzien dat alles mogelijk is. Bewust worden. Een significant voorbeeld van een ervaring is o.a. het 9/11 gebeuren (Twin Towers USA). Radionica apparaten bij universiteiten toonden al aan, dat er iets ging gebeuren. Het ?hing? zo gezegd in de lucht. Een hoopvol gegeven is, dat als wij een betere wereld willen, wij dat met onze positieve intentie kunnen bewerkstelligen. Radionica apparatuur kan ons daar bij helpen. Dus niet zien is geloven, maar geloven is zien.

De techniek:
Mijn vermoeden is dat de witte ruis diode in staat uit de ?witte ruis? ? chaos ? het verschil van de vortexen van lichtdeeltjes die links- of rechtsom draaien te detecteren. Een diode kan sperren of geleiden al naar gelang de waarde/polariteit van het signaal/vortex. Een vortex is een kleine cycloon, die links- of rechtsom kan draaien en zich al wervelend door de ruimte voort beweegt. Zo liet Viktor Schauberger ons al jaren terug zien wat vortexen voor invloed kunnen hebben op ons bio-veld. Vortexen in water zijn daar een mooi voorbeeld van. Linksom ? rechtsom ? stilstaand. Rechtsom, vrouwelijke, magnetische  of levens gevende energie. Linksom, mannelijke, elektrische  of levens remmende energie. Het gebeurt allemaal op atomair niveau.

Wel de witte ruis diode gebruikt bij de Quantec is in staat gebleken deze subtiele veranderingen in ?het Veld? te vertalen. Door gebruik te maken van een opstelling die deze energie/informatie aantrekt kan op dit ?krachtveld? de informatie met de witte ruis diode worden afgenomen en naar de computer worden gevoerd om via software in tabellen/grafieken te worden uitgeprint. Nullen en enen ? binaire stelsel ? die bij elkaar weer informatie kunnen vormen. De computer zelf is er op gebaseerd, dus niets nieuws onder de zon?

We zijn het alleen vergeten hoe het was.

Hierbij een aantal fragmenten uit de DVD presentatie:
Radionica, lezing Piet Tummers
http://www.argusoog.org/2010/06/piet-tum...universum/
______________________________________________________________
01-07-2010, 12:31
tatooke Offline
Full member


Berichten: 3.114
Lid sinds: Jun 2005

 Bericht: #52
Re:schoonheid van het universum
[glow=red,2,300]Galactic watercolour: Stunning image of cloud of new stars in Milky Way[/glow]
[Afbeelding: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/07/0...34x616.jpg]
The stunning nebula glows blue as clouds of dust swirl around the young stars

The light blue colour is mostly due to the reflection of starlight off small dust particles.

This stunning image taken by the Wide Field Imager (WFI) on the MPG/ESO 2.2-metre telescope at the La Silla Observatory in Chile.

The image is a combination of twelve separate pictures taken through red, green and blue filters.

It shows a section of sky that spans roughly the width of the full Moon and is located some 420 light-years away in the small constellation of Corona Australis (the Southern Crown).

The intense radiation given off by these hot young stars interacts with the gas surrounding them and is either reflected or re-emitted at a different wavelength.

The young stars in the R Coronae Australis complex are similar in mass to the Sun and do not emit enough ultraviolet light to ionise the surrounding hydrogen. This means that the cloud does not glow with the characteristic red colour seen in many star-forming regions.

A prominent dark patch crosses the image from the centre to the bottom left. Here the visible light emitted by the stars that are forming inside the cloud is completely absorbed by the dust.

These objects could only be detected by observing at longer wavelengths, by using a camera that can detect infrared radiation.

R Coronae Australis itself is not visible to the unaided eye, but the tiny, tiara-shaped constellation in which it lies is easily spotted from dark sites due to its proximity on the sky to the larger constellation of Sagittarius and the rich star clouds towards the centre of our own galaxy, the Milky Way.
read all : http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/a...y-Way.html

______________________________________________________________
02-07-2010, 22:58
Punto
Op bezoek


 

 Bericht: #53
Re:schoonheid van het universum
Waanzinnig zwart gat

[Afbeelding: http://www.faqt.nl/wp-content/uploads/20...00x207.jpg]

Door de beelden van twee telescopen met elkaar te combineren, is Nasa er in geslaagd om een zwart gat te vinden dat gas spuwt.

Hij heet NGC 7793 en ligt op 12.000.000 lichtjaren van ons vandaan. Maar het belangrijkste aan dit zwarte gat is toch wel dat het gek is. NGC 7793 straalt zo veel energie uit, dat nabijgelegen gasnevels in vuur en vlam staan en enorme steekvlammen produceren. Die zijn zo groot als de afstand tussen aarde en Pluto.

Met hulp van een Spaanse en een Amerikaanse supertelescoop is nu dit beeld gemaakt van het zwarte gat. We zijn er stil van.


http://www.faqt.nl/?p=8040
______________________________________________________________
08-07-2010, 00:39
Punto
Op bezoek


 

 Bericht: #54
Re:schoonheid van het universum
Het oudste licht in het heelal

[Afbeelding: http://www.faqt.nl/wp-content/uploads/20...00x157.jpg]

De Europese ruimtetelescoop Planck levert sinds kort prachtige foto?s. Daaruit is een beeld gemaakt van het complete heelal.
Deze ongelooflijke foto toont de overblijfselen van de vuurbal waaruit ons universum is ontstaan, 13,7 miljard jaar geleden. Het beeld biedt wetenschappers nieuwe inzichten in de manier waarop sterren en sterrenstelsels worden geboren. De foto werd geproduceerd door de Europese ruimtetelescoop Planck en het duurde zes maanden om hem te maken.

De lichte band in het midden is ons eigen melkwegstelsel. De blauwe vegen zijn koude gassen en ruimtestof. Minder spectaculair, maar misschien wel interessanter zijn de rode vlekken aan de boven-en onderkant. Dit is de kosmische microgolf achtergrond straling (CMBR). Dit zijn overblijfselen van de oerknal, en ze geven een indruk hoe de huidige clusters en superclusters van sterrenstelsels werden gebouwd.

De verschillende kleuren staan voor minieme verschillen in de temperatuur en de dichtheid van de materie. Het CMBR bestrijkt de hele hemel, maar het meeste is verborgen op deze afbeelding door de straling van de Melkweg.

http://www.faqt.nl/?p=8062
______________________________________________________________
08-07-2010, 00:45
tatooke Offline
Full member


Berichten: 3.114
Lid sinds: Jun 2005

 Bericht: #55
Re:schoonheid van het universum
[glow=red,2,300]Zwart gat blaast enorme gasbel [/glow]
[Afbeelding: http://news.discovery.com/space/2010/07/...25x625.jpg]
Een relatief klein zwart gat in een naburig sterrenstelsel is de drijvende kracht achter een hete gasbel die zich uitstrekt over 1.000 lichtjaren en groeit met 400.000 kilometer per uur.
De vondst laat zien dat er nog veel te leren valt over zwarte gaten, zelfs de relatief kleinere.
Zwarte gaten hebben zo?n grote dichtheid dat zelfs licht niet kan ontsnappen uit het zwaartekrachtveld. Op deze manier zuigen ze alle materie op die in de buurt komt. Gas uit een object valt naar het zwarte gat en vormt een accretieschijf. Een deel wordt haaks met veel energie uitgespuwd in de vorm van fonteinen (?jets?) aan beide polen.
Het zwarte gat is ontdekt aan de rand van NGC 7793, een spiraalvormig sterrenstelsel op ongeveer 12 miljoen lichtjaren afstand. Astronomen ontdekten dat het object, ook wel bekend als een microquasar, enorme jets heeft gevormd, veel groter dan tot nu toe gevonden bij zwarte gaten in dezelfde orde van grootte.
De jets banen zich een weg door interstellair gas in de omgeving, waardoor het opwarmt en uitzet. Wetenschappers gebruikten optische, r?ntgen- en radiotelescopen om de gasbel te bestuderen, die ze hebben verbonden aan het zwarte gat van NGC 7793.
?Ze zien er net zo uit als overblijfselen van een supernova (de ge?xplodeerde resten van sterren), maar deze bellen zijn groter dan normaal en in een bepaald opzicht meer energetisch dan normale overblijfselen,? zei onderzoeksleider Manfred Pakull van de Universiteit van Straatsburg, Frankrijk.
Bron: http://news.discovery.com/space/black-hole-bubble.html
______________________________________________________________
08-07-2010, 15:17
tatooke Offline
Full member


Berichten: 3.114
Lid sinds: Jun 2005

 Bericht: #56
Re:schoonheid van het universum ______________________________________________________________
10-07-2010, 03:22
tatooke Offline
Full member


Berichten: 3.114
Lid sinds: Jun 2005

 Bericht: #57
Re:schoonheid van het universum
[glow=red,2,300]Planeten op ??n lijn na zonsondergang [/glow]
[Afbeelding: http://spaceweather.com/swpod2010/14jul1...9q890i3554]
Verschillende planeten vervoegen zich op ??n lijn om een mooie show op te voeren tijdens zonsondergang. Gisteravond maakt Miguel Claro uit Portugal deze foto, waarbij Venus, Mars en Saturnus op een rij te zien zijn.
De foto kijkt uit over de Costa da Caparica. Zelfs de verlichting van Lissabon kon geen roet in het eten gooien.
Vanavond zal ook de wassende maan zich aansluiten bij het gezelschap. Zij zal te zien zijn naast Venus, op het einde van de rij. Gedurende de rest van de week zal de maan van planeet naar planeet springen. Zie de hemelkaarten van 14, 15 en 16 juli.
Mercurius is net niet te zien en zou schuin onder Venus te zien zijn wanneer men een denkbeeldige lijn langs de planeten trekt.
Bron: Spaceweather.com
______________________________________________________________
14-07-2010, 13:57
Punto
Op bezoek


 

 Bericht: #58
Re:schoonheid van het universum
Alle sterren ontstaan op dezelfde wijze

Een grote hyperreus en een rode dwergster zijn zeer verschillend, maar toch zijn ze op dezelfde manier ontstaan. Dit bevestigen wetenschappers van ESO na de observatie van een zware babyster in een stofschijf. De gevonden ster is zeer zwaar, maar ontstaat net zoals kleinere soortgenoten.
?Onze waarnemingen tonen een schijf rond een embryonale, zware ster die inmiddels geheel volgroeid is,? meldt onderzoeksleider Stefan Kraus. ?Je kunt zeggen dat de geboorte nabij is!?

[Afbeelding: http://www.cc-media.nl/02/geboorte-ster.jpg]

Het object met de naam IRAS 13481-6124 is twintig keer zo zwaar en vijf keer zo groot als de zon. Met de Very Large Telescope interferometer slaagden wetenschappers er in om de stofschijf rond IRAS 13481-6124 te detecteren.

?Het is voor het eerst dat we het binnengebied van de schijf rond een zware, jonge ster vastlegden?, zegt Kraus. ?Onze waarnemingen tonen aan dat de vorming voor alle sterren op dezelfde manier verloopt, ongeacht de massa.?

IRAS 13481-6124 is 10.000 lichtjaar verwijderd van de aarde en is zo?n 60.000 jaar oud. De stofschijf rondom de ster zal snel verdampen door de krachtige straling van het object (30.000 keer zo intens als die van de zon). Op dit moment is de stofschijf erg groot met een diameter van 260 astronomische eenheden. Oftewel: van de ster naar de rand is even ver als 130 keer de afstand zon-aarde.

?Verdere waarnemingen met de Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA), die momenteel in Chili wordt gebouwd, kunnen meer informatie opleveren over dat binnendeel, waardoor we beter gaan begrijpen hoe zware babysterren aan hun grote massa komen,? concludeert Kraus.

Bronmateriaal: "De geboorte van een zware ster ontrafeld" - ESO
______________________________________________________________
15-07-2010, 16:23
Punto
Op bezoek


 

 Bericht: #59
Re:schoonheid van het universum
Jonge sterren zorgen voor kosmische lichtshow

[Afbeelding: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/07/1...34x573.jpg]

In deze nieuwe foto zijn enorme wolken van gas en stof te zien, waar heldere jonge sterren doorheen priemen.

NGC 2467 bestaat voornamelijk uit waterstof en dient als een soort incubator voor nieuwe sterren. De nevel bevindt zich in het sterrenbeeld Achtersteven. In deze foto stralen de hete jonge sterren, die recentelijk gevormd zijn, zeer veel ultraviolette straling uit, wat de gloed veroorzaakt.

Studies hebben uitgewezen dat het meeste UV-licht afkomstig is van de grote heldere ster net boven het midden van de foto. Volgende generaties sterren vormen zich reeds in de meer dichtere gebieden rond de rand van de wolkenformatie.

De foto is in feite een samenstelling van meerdere foto's, gemaakt met behulp van de Advanced Camera for Surveys (ACS) van de Hubble ruimtetelescoop. Drie filters lieten verschillende kleuren rood en geel door, kenmerkend voor de verschillende elementen in het gas.

Bron: Dailymail.co.uk
______________________________________________________________
15-07-2010, 17:31
Punto
Op bezoek


 

 Bericht: #60
Re:schoonheid van het universum
De NASA ontdekt 25.000 nieuwe astero?den

[Afbeelding: http://www.deredactie.be/polopoly_fs/1.8...059919.jpg]

De WISE-telescoop van de NASA heeft voor het eerste de hele hemel gescand en 25.000 nieuwe astro?den, 15 nieuwe kometen en mogelijk honderden bruine dwergen ontdekt. De infrarood ruimtetelescoop begint nu aan een volgende ronde.

WISE staat voor Wide-Field Infrared Survey Explorer en speciaal aan de WISE-telescoop is dat hij in staat is door stofwolken te kijken en objecten waar te nemen die koel en donker zijn. De meeste gewone telescopen concentreren zich op de heetste en helderste objecten. (Grote foto: de Hart-en-ziel-nevel, kleine foto: de Messier 83-melkweg)


AP Bij de 25.000 nieuwe astero?den zijn er 59 die de astronomen omschrijven als "dicht bij de aarde". "Dicht" betekent in astronomische termen dat ze tot op 48 miljoen kilometer naderen. Geen van de tot nu ontdekte astro?den houdt op korte termijn een bedreiging voor de aarde in. Gemiddelde zijn de dichte astro?den groter dan diegene die door gewone telescopen zijn ontdekt.

Naast de astero?den heeft de WISE-telescoop ook 15 nieuwe kometen ontdekt en waarschijnlijk honderden bruine dwergen. Van 20 daarvan is het bestaan bevestigd, en enkele ervan zijn de koudste bruine dwergen die ooit ontdekt zijn. Bruine dwergen zijn objecten die groter zijn dan een planeet maar kleiner dan een ster. In een bruine dwerg vindt wel kernfusie plaats, zoals in een ster maar slechts gedeeltelijk omdat de temperatuur er niet hoog genoeg is.

De NASA rekent erop dat tegen het eind van het jaar de WISE-telescoop miljoenen nieuwe objecten zal ontdekt hebben. Dat moet een beter inzicht geven in hoe planeten, sterren en melkwegen ontstaan.


http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/bu...asteroiden
______________________________________________________________
17-07-2010, 11:01

Keywords: